vrijdag, juni 25, 2021

Ernie Ball Music Man brengt nieuwe St. Vincent Signature Goldie Gitaar uit

Deze versie van St. Vincent’s opvallende signature model is voorzien van een trio nieuw ontworpen Ernie Ball Music Man mini humbuckers.

De Goldie heeft een okoume body, een gebrande esdoorn hals, en een 22 roestvrij stalen frets tellende ebben fretboard met custom St. Vincent inleg.

Ernie Ball St. Vincent
Ernie Ball St. Vincent

Hoewel hij de ongewone bodyvorm van zijn voorganger heeft behouden, is de Goldie geactualiseerd met een trio nieuw ontworpen Ernie Ball Music Man gold foil mini humbuckers – te bedienen met een vijf-weg pickup keuzeschakelaar – een drielaags slagplaat die onder de pickups is verplaatst, een omgekeerde kop, en messing zadels.

Andere kenmerken van de gitaar zijn Schaller vergrendelbare stemmechanieken, verchroomde hardware,, en parelmoeren stemsleutels.

De Ernie Ball Music Man St. Vincent signature Goldie gitaar is nu verkrijgbaar in drie afwerkingen – Cashmere, Silk Charmeuse, en Velveteen – voor 2999 euro.

Bekijk all info op de Ernie Ball site (link opend een nieuwe pagina)

 

Franckhttps://www.sonusstudios.nl
Na een professionele geluidsstudio in Breda te hebben gehad ben ik tegenwoordig vooral druk bezig in mijn kleine home studio in hartje Amsterdam. Daarnaast run ik met veel plezier de site waar je nu op zit! Stuur me een berichtje mocht je vragen hebben.

Related Articles

Onze Socials

209FansLike
224VolgersVolg
7VolgersVolg
- Advertentie-Pluginboutique.com PreSonus Fat Channerl XT

Recente posts

Nederlands