SONUS STUDIOS  © 2019

RECORDING & REHEARSING

SONUS

STUDIOS

Voor normale repetities is deze kamer zeer geschikt! Dit is een ruimte van 25m2 voorzien van de gebruikelijke versterkers, drumkit en pa.

 

Door de fraaie inrichting, sfeerverlichting en fijne zitplekken zul je je hier snel thuisvoelen en niet het idee hebben dat je in het zoveelste hok staat te spelen.

Er staan standaard 2 microfoons (SM58) maar mocht je er meer nodig hebben dan zijn die gratis erbij te huren. verder een Sonor drumkit, een Laney buizenversterker, een stevige Marshall combo en een Hartke basversterker. Bekkens en gitaarkabels dien je zelf mee te nemen maar mocht je het een keer vergeten dan is dat uiteraard geen probleem.

 

De prijs voor deze ruimte is 12 euro per uur (10 euro tot 1 juli!)

 

Mocht je een stap verder willen met je band dan raden we de studio aan. Deze ruimte van bijna 30m2 is voorzien van professionele apparatuur waarmee je de repetities naar een hoger niveau tilt!

 

De ruimte heeft een warme, huiselijke sfeer en is van alles voorzien wat je als band nodig hebt.

Alles is te gebruiken en we berekenen niets extra's. Mocht je de stagepiano willen gebruiken of heb je die dag meerdere microfoons nodig dan is dat geen probleem. Alleen zelf een gitaarsnoer meenemen en we raden aan je eigen bekkens mee te nemen. Mocht dat een keer niet lukken dan regelen we een oefensetje.

 

De ruimte is voorzien van 5 monitoren en koptelefoons die ook te gebruiken zijn. Al met al de ultieme oefenruimte!

 

Deze professionele studio is te huur voor slechts 14 euro per uur. (12 euro tot 1 juli!)

De studio is voorzien van meerdere gitaarversterkers. O.A. Een scheurende JCM900 met een 4x12 Fender cab en een Egnater tweaker waar je elk geluid uit kunt halen wat je als gitarist nodig hebt! Verder een SWR 350 bass amp met 4x10 cab en een werkelijk fantastische Pearl World Series vintage drumkit. Met 4 toms, dubbel bass pedaal en genoeg standaarden voor een arsenaal aan bekkens. Er staan standaard 3 mics (O.A. Een SM58 en een BETA 58 A). En je kunt er altijd gratis nog meer bij krijgen.

 

Op de monitoren en koptelefoons kun je de vocals horen en indien nodig kan ik er ook wat anders op zetten. Vooral de 2 monitoren bij de drumkit zijn erg prettig voor de drummer wanneer je hier vocals of een gitaar op terug hoort.

Ik denk dat het duidelijk mag zijn: wil je het professioneler aanpakken of wil je je als band voorbereiden op een optreden dan is de juiste ruimte!

 

 

DE RUIMTES

DE OEFENRUIMTE

DE STUDIO